De CarePad voor Zorgaanbieders
De CarePad
het verlengstuk van uw organisatie
U kunt als zorgaanbieder uw eigen werkwijze blijven hanteren. Het is namelijk mogelijk de applicaties die u nu al gebruikt voor het leveren van zorg op de CarePad te installeren. Uw zorgverleners kunnen vanuit het huis van de cliënt alle benodigde activiteiten en werkzaamheden bijhouden.
De CarePad wordt een verlengstuk van uw organisatie.
Altijd dichtbij
Dankzij de handige communicatie middelen op de CarePad zoals beeldbellen en berchten versturen. Is uw cliënt snel bereikbaar. Er kan zelfs op afstand hulp worden verleend als de situatie zich daar toe leent. De CarePad bied de uitkomst tegen ouderen issolement. Doordat familie, vrienden en mede bewoners onderling contact kunnen houden met elkaar vanuit de woonkamer. Gemakkelijk en snel door op de belknop van de CarePad te drukken staat de CarePad gebruiker al in contact met anderen.
Goed voor u en uw cliënt
Veel ouderen ervaren de technologische ontwikkelingen als zeer gecompliceerd. Een mobiele telefoon gebruiken lukt nog wel, maar een smartphone of Android wordt voor de meesten al een stuk lastiger. Ouderen willen graag het liefst dagelijks contact houden met kinderen, kleinkinderen, buren en kennissen. Maar de drempel om een smartphone, notebook of tablet te gebruiken word als ‘te ingewikkeld’ ervaren. De CarePad is die veel eenvoudiger te bedienen. De CarePad is de meest volledige tablet voor mensen die het lastig vinden om met een gewone computer of tablet te werken. Ontwikkeld om iedereen in alle gebruiksgemakken te voorzien. Dankzij het ergonomische ontwerp ligt de CarePad extra goed in de hand. De grote knoppen en draaivolume knop zorgen voor een eenvoudige en herkenbare navigatie. De CarePad heeft zelfs een ingebouwde pen welke kan worden gebruikt door de cliënt voor speletjes of door uw zorgverleners om digitaal af te tekenen. Kortom een meerwaarde voor uw zorgverleners en diegene aan wie zij de zorg verlenen.