Alle functies van de CarePad op een rij
Berichten
Via de CarePad app kan je berichten sturen. Als er een bericht is verstuurd komt er op de CarePad een melding zodat u gelijk ziet dat u een berichtje heeft ontvangen. In de Smartphone app van CarePad kunt u ook met gebruikers onderling berichten sturen om bijvoorbeeld een verrassingsfeestje te plannen. Berichten sturen met en naar de CarePad is gemakkelijk en veilig omdat u alleen berichten en foto’s kan sturen en ontvangen van de mensen die door u zelf zijn uitgenodigd.
Beeldbellen
Met de CarePad zijn uw familie en vrienden altijd dichtbij. Met één druk op de bel knop ziet u uw familie en vrienden in een lijst en kunt u bellen. Het leuke is dat u elkaar ook kunt zien. Zo hoeft u nooit meer uw familie te missen. Uw eigen familie en vrienden kunnen u gemakkelijk bellen via de CarePad app voor de smartphone. En nog een fijne bijkomstigheid is dat het beeldbellen helemaal gratis is.
Het internet bezoeken
Op de CarePad kunt u fijn en gemakkelijk over het hele internet surfen. Zonder enkele restricties. Bent u de weg kwijt dan komt u via de CarePad Thuis knop altijd weer op het startscherm terecht. Familie en vrienden kunnen voor u favorieten instellen zodat u snel en gemakkelijk via het starscherm op uw favoriete website komt.
Agenda
Op de CarePad worden de activiteiten van de dag overzichtelijk weergegeven. Via de CarePad app of het CarePad Dashboard kunt u, of uw familie, zeer gemakkelijk de agenda inplannen zoals verjaardagen toevoegen, het plannen van een afspraak of het tijdstip dat medicijnen moeten worden ingenomen. Deze activiteiten worden ook gekoppeld aan de handelingen. Staat er een afspraak ingepland, dan geeft de CarePad een melding dat deze plaats zal vinden.
Spelletjes
Een spelletje spelen vindt iedere generatie leuk en is ook nog een goed voor het jong houden van het brein. Daarom is op de CarePad de google Play store gewoon bereikbaar voor de leukste spelletjes. Elkaar uitdagen om uw favoriete letterspel te spelen is op de CarePad geen enkel probleem. Ook heeft de CarePad zijn eigen spellen zoals Woordzoeken, Geheugentrainer, Vier op een Rij en nog veel meer.
Prikbord
Op uw prikbord kan uw familie en vrienden leuke foto’s ,video’s, berichtjes en spelletjes plaatsen. Zo blijft u gemakkelijk op één plek op de hoogte van de laatste nieuwtjes van uw familie, wordt u wellicht uitgedaagd een spelletje te spelen tegen één van uw (klein)kinderen of leest u een lief berichtje van uw beste vriendin; het kan allemaal.
Foto's & Video's
Foto’s en video’s delen waar je ook bent. Het is de gewoonste zaak van de wereld, en voor velen een verrijking van hun leven. De CarePad maakt dit zeer eenvoudig mogelijk. Uw familie, vrienden en naasten kunnen via de CarePad app gemakkelijk de leukste foto’s en video’s real-time naar uw CarePad doorsturen zodat u mee kunt genieten. Als de CarePad even niet wordt gebruikt dan schakelt deze over naar een fotolijst waar alle foto’s in een dia worden weergegeven. Door het lage energie verbruik van de CarePad kunt u lekker lang genieten van alle mooie foto’s die u heeft gekregen van uw familie en vrienden.
Lokaal weer en nieuws
De CarePad laat u het weer van vandaag zien op het startscherm en zorgt dat u altijd op de hoogte blijft wat er bij u in de regio afspeelt. De landelijke kranten die u wilt lezen zijn gemakkelijk in te stellen via de CarePad app of CarePad Dashboard.
Kerkdiensten
Veel mensen wonen graag een kerkdienst bij maar kunnen dit helaas niet meer. De CarePad biedt u de mogelijkheid om vanuit huis uw vertrouwde kerkdienst bij te wonen. Via het CarePad Dashboard is gemakkelijk in te stellen welke diensten u wilt volgen zodat u nooit meer een kerkdienst hoeft te missen.
Overnemen
Komt u er even niet uit? Niet aan de hand. Uw familie kan gemakkelijk via de CarePad app uw CarePad overnemen. Op de smartphone of pc bedienen zij dan uw CarePad met alle functies die deze heeft en kunnen zij zo de meeste problemen die u tegenkomt oplossen. Heeft u toch nog service nodig? Via de belknop kunt u contact opnemen met ons service-center. Daarbij heeft CarePad een fysieke knop waarmee u op werkdagen tussen 09:00 en 16:30 direct contact heeft met onze service assistent die u, als u er even niet uit komt, verder helpt.