• “Direct aangesloten op AW-berichtenverkeer en i-WMO standaarden”

  • “Transfers? Het ziekenhuis blijft in contact met de patiënt thuis”

  • “Apothekerskring: dossiers, rechten en plichten, alles met de CarePad”

  • “Rechten en plichten, CarePad biedt een uitkomst voor de apothekerskring”

  • “Dag mams. Hoe gaat het? We komen overmorgen op de koffie”

  • “Dat is handig, 1x aantikken en ik maak direct contact”

  • “Kijk, we kunnen nu precies zien wanneer de thuiszorg komt”

  • “Iedereen kan met de speciale software van CarePad een tablet bedienen”

  • “Hallo opa! Wat ben jij aan het doen?”

  • “Dit is toch ongelooflijk, nu kunnen we elkaar iedere dag zien”

  • “Ach, kijk nou, wat een mooie foto van die kleine”

Over ons

CarePad Benelux BV is ontstaan uit de zorgbehoefte om beter, sneller en efficiënter te kunnen communiceren met ketenzorg, partners, cliënten en verzorgers.

Met de huidige technologische ontwikkelingen en door voortdurend met elkaar in contact te blijven kan de zorgcirkel voor de oudere efficiënter worden geregeld. Dankzij ons partnership met de Verenigde Staten zijn wij vaak als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunnen wij onze producten afstemmen op onze eindgebruikers. Zorgbehoefte en signalering kunnen snel worden aangepast en de zorg kan beter gemonitord worden. Dit levert aanzienlijke tijdwinst en financiële besparing op. Om de kwaliteit en continuïteit van onze producten te kunnen waarborgen worden onze winsten zo veel mogelijk geïnvesteerd in nieuwe productontwikkelingen. Het centrale kantoor is geïnspireerd door Christelijke noties.

Onze belofte

CarePad Benelux BV wil een bijdrage leveren aan een betere maatschappij. Een samenleving waarin wij generaties verbinden door waardevolle ervaringen te delen. Wij beginnen bij onszelf en beloven dat wij onze taken serieus zullen nemen.

Respect

Wij beloven dat wij u en uw naasten respecteren, ongeacht afkomst, cultuur en geloof. U mag van ons verwachten dat wij transparant en duidelijk communiceren over onze producten en diensten.

Duurzaam

We laten de wereld graag mooi achter voor de volgende generaties. CarePad probeert samen met andere ISO-gecertificeerde bedrijven zo efficiënt en duurzaam mogelijk te produceren.

Service & kwaliteit

CarePad garandeert service en kwaliteit. Wij vinden dat u ons 24 uur per dag, zeven dagen per week om advies kunt vragen. Dit kunt u online doen, maar gewoon bellen blijft een van onze servicepunten. Wij leveren onze producten met twee jaar fabrieksgarantie. Gaat er onverhoopt iets stuk? Dan ontvangt u een vervangend exemplaar. Informeer voor aankoop naar onze leveringsvoorwaarden

Verantwoordelijk

Het is ons doel om uw leven zo aangenaam mogelijk te maken. Wij proberen producten en diensten te ontwikkelen en te leveren die 100% voldoen aan uw verwachtingen. Over het algemeen lukt ons dat heel goed, maar soms gaat het -als gevolg van overmacht- niet zoals gepland. Als dat gebeurt beloven wij het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Beveiliging en privacy

Wij willen dat u onbezorgd gebruik kunt maken van uw CarePad en uw ervaringen met anderen kunt delen. Daarom kunt u erop vertrouwen dat wij uw privacy respecteren volgens de geldende regels en protocollen. Wij beloven dat wij uw gegevens niet aan derden ter beschikking zullen stellen.